Публикувано на: нд, Дек. 17th, 2017

Зимен хороскоп за 2017-2018: промяна за Овена, пари за Скорпиона, изобилие за Водолея

Зимен хороскоп 2017-2018

Вижте какво ви очаква, според Зимния ви хороскоп:

  • Изобилие за Водолея
  • Промени за Овена, Телеца, Козирога и Везните
  • Пари за Скорпиона и Близнаците
  • Далечно пътуване за Девата и Рака
  • Ново хоби за Лъва
  • Добро здраве за Стрелеца
  • Стабилност в работата за Рибите

 

Зимен хороскоп 2017-18: ОВЕН

Зимата ще е труден сезон за представителите на задоия Овен. Ще ви е натоварено и напрегнато, ще имате много работа. Добрата новина е, че усилията ще си залсужават и вашите начинания ще се увенчаят с успех. Възможни са някои малки проблеми у дома. Пазете здравето си, защото натоварването си казва думата и имунитетът ви е отслабен. Очаквайте голяма промяна с настъпването на Новата 2018 година.

Зимен хороскоп 2017-18: ТЕЛЕЦ

В личен план ви очакват много промени. Ще намерите нови приятели, ще спрете да поддържате отношения със стари. С половинката отношенията ви процъфтяват, а необвързаните ще се зарадват да чуят, че романтиката витае във въздуха около вас. Не пропускайте шанса си. Очаква ви пътуване до любима дестинация и много приключения както в ежедневието, така и в свободното време.

Зимен хороскоп 2017-18: БЛИЗНАЦИ

Зима 2017-18 е изпълнена с много покупки за зодия Близнаци. Вие сте домошари, така че за никого не е изненада, че повечето неща са за дома ви. Очаквайте новини и бъдете подготвени за изненади. Дайте си време за почивка и отделете повече време за семейството.

Зимен хороскоп 2017-18: РАК

Всичко около представителите на зодия Рак този сезон се върти около задълженията – били те професионални, или у дома. Очаквайте промени и бъдете подготвени да се справите с много изнервящи ситуации. Пазете здравето си и опитвайте да отделите време за почивка, колкото и трудно да е това. Очаква ви пътуване на далечно разстояние.

Зимен хороскоп 2017-18: ЛЪВ

Зима 2017-18 е напрегната за представителите на зодия Лъв. Вътрешно не се чувствате добре и това се отразява на отношенията с близките ви. Склонни сте да избухвате, но трябва да намерите начин да сдържате нервите си. Новата година ви е подготвила голяма промяна, която трябва да приемете с отворено съзнание.Намерете си ново хоби, което да приема много излишна енергия, натрупала се във вас. Бъдете внимателни с неразумните покупки, тъй като във финансово отношение ви очаква лека нестабилност.

Зимен хороскоп 2017-18: ДЕВА

Зима 2017-18 е подготвила на представителите на зодия Дева неочаквано пътуване. Периодът е натоварен за вас, затова се подгответе да балансирате между работата и личния живот, между нуждите на близките си и вашите собствени. Периодът е напрегнат, затова не забравяйте да си откраднете моменти за себе си, в които да се центрирате и успокоите. Във финансов план периодът е стабилен, но бъдете внимателни по отношение на здравето си.

Зимен хороскоп 2017-18: ВЕЗНИ

Периодът е благоприятен за представителите на зодия Везни. Очаквайте финансови постъпления, нова работа и много промени. Те ще ви понесат трудно, но ако стиснете зъби, ще преминете с по-малко сътресения през този преход. Промяната е за добро.

Зимен хороскоп 2017-18: СКОРПИОН

Периодът е натоварен за представителите на зодия Скорпион. Претоварени сте в работата и не смогвате със задълженията. Добрата новина е, че поне във финансово отношение сте стабилни. На любовния форнт ви очакват някои сътресения и промени – при някои по-големи, при други – по-скоро в разпределението на силите във връзката, а не смяна на партньора.

Зимен хороскоп 2017-18: СТРЕЛЕЦ

Периодът е малко натоварен с негативни емоции за представителите на зодия Стрелец. Атмосферата у дома е изнервена, а многото хора по празниците ви натоварват. Имате нужда да останете сами и не бива да се колебаете да го направите. Добрите новини за вас са, че във финансово и здравословно отношение всичко върви по мед и масло.

Зимен хороскоп 2017-18: КОЗИРОГ

Периодът е пълен с нещо, което Козирогът ненавижда: промени. Нови познанства, промяна на обстановката у дома, нови задължения на работното място. Всичко това ще ви разтърси, но трябва да съберете сили и отново да стъпите здраво на земята. Потърсете утеха в уюта на дома, не се колебайте да потърсите подкрепата на близките си хора.

Зимен хороскоп 2017-18: ВОДОЛЕЙ

Зима 2017-18 ще донесе много нови материални придобивки за представителите на зодия Водолей. Нов дом, нова къща, финансови постъпления – рогът на изобилието сега е във вашите ръце. На работа не сте натоварени и прекарвате много време с близки и приятели. Внимавайте обаче, защото здравето ви е разклатено и се нуждае от допълнителни грижи.

Зимен хороскоп 2017-18: РИБИ

Периодът е психическо натоварен за представителите на зодия Риби. Неспокойни сте, нервни, но сдържате всичко в себе си. Не се колебайте да се опрете на рамото на близък човек за съвет и утеха. Не преминавайте през всичко това сами. На работното място всичко е стабилно и нервността ви не се отразява на служебните задължения.

Коментари

Автор

-